Tuinontwerp door uw hovenier uit Groningen

Bent u kortgeleden verhuisd naar een nieuwbouwhuis? En is de tuin nu nog steeds kaal en saai? Schakel dan de hulp in van Hoveniersbedrijf Groningen, uw hovenier uit Groningen. Wij kunnen van iedere tuin iets moois maken, of u nou een grote lap grond tot uw beschikking, of een klein stukje gras. Onze hoveniers zijn creatief, professioneel, hardwerkend en klantgericht. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om uw droomtuin te creëren.

Tuinontwerpen van uw hoveniersbedrijf

Met speciale tuinwensen kunt u altijd bij onze hoveniers terecht. Onze ontwerpers kunnen zich goed verplaatsen in u, de tuineigenaar. Dat is belangrijk, want iedereen is verschillend en elke tuin is weer anders. De ligging, de inrichting, de stijl van het huis, de omgeving, de bodemgesteldheid, al deze factoren spelen mee bij het maken van een ontwerp voor uw tuin.

Bovendien is het handig voor ons om te weten of u zelf regelmatig in uw tuin wilt werken. Beplanting bepaald namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw tuin, maar ook het onderhoud. Sommige planten hebben veel onderhoud, anderen juist weer helemaal niet. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor een regelmatige onderhoudsbeurt aan uw tuin.