0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinontwerp door uw hovenier uit Groningen

Bent u kortgeleden verhuisd naar een nieuwbouwhuis? En is de tuin nu nog steeds kaal en saai? Schakel dan de hulp in van de door ons aangedragen professional in de regio Groningen. de door ons aangedragen professional zijn creatief, professioneel, hardwerkend en klantgericht.

Tuinontwerpen van uw hoveniersbedrijf

Met speciale tuinwensen kunt u altijd bij de door ons aangedragen professional terecht. Ook voor tuinontwerp dat is belangrijk, want iedereen is verschillend en elke tuin is weer anders. De ligging, de inrichting, de stijl van het huis, de omgeving, de bodemgesteldheid, al deze factoren spelen mee bij het maken van een ontwerp voor uw tuin.

Bovendien is het handig voor de door ons aangedragen professional om te weten of u zelf regelmatig in uw tuin wilt werken. Beplanting bepaald namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw tuin, maar ook het onderhoud. Sommige planten hebben veel onderhoud, anderen juist weer helemaal niet. Natuurlijk kunt u de door ons aangedragen professional ook inschakelen voor een regelmatige onderhoudsbeurt aan uw tuin.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606