0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Laat uw tuin aanleggen

Is uw tuin op dit moment slechts een kaal stukje grond? En wilt u dit graag helemaal vol laten leggen met tegels? Misschien zelfs in een bepaald patroon? Dat kan de door ons aangedragen professional voor u regelen in de regio Groningen. Een mooie tuin aanleggen vraagt namelijk om een goede voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan grondbewerking, drainage en bemesting.

Een natuurlijke tuin

Tuinen zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en typen. Grote tuinen, kleine tuinen, moderne tuinen, stadstuinen en natuurlijke tuinen. Een natuurlijke tuin is qua opzet en aanleg heel anders dan bijvoorbeeld een strakke, moderne tuin. Natuurtuinen zien eruit alsof ze er altijd al zijn geweest en zo’n tuin kunnen de door ons aangedragen professional in de regio Groningen ook voor u aanleggen. Er wordt gewerkt met duurzame materialen of met gerecyclede spullen, zoals bijvoorbeeld gebruikte tegels of klinkers. Dit is milieuvriendelijk én goedkoop! Meer weten over natuurlijke tuinen en de aanleg ervan? Neem snel contact op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606