0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Tuinonderhoud

U kunt uw gras het beste maaien wanneer de winter voorbij is en het gras opnieuw begint te groeien. Het kan echter voorkomen dat uw grasmat vol zit met onkruid. Dan doet u er verstandig aan (alvorens te gaan maaien) het onkruid met wortel en al te verwijderen, voordat het groeiseizoen begint. Anders krijgt het onkruid namelijk in het groeiseizoen namelijk de kans om zich weids te verspreiden. Wanneer het groeiseizoen in volle gang is, is het belangrijk om uw gras regelmatig te maaien. Zorg er hierbij voor dat de messen van uw grasmaaier scherp zijn. De beste hoogte om te maaien is tweeënhalve centimeter. Door uw gras niet te hoog af te maaien voorkomt u dat het gras teveel voedingsstoffen nodig heeft en door het niet te kort te maaien heeft uw gras de mogelijkheid om uit te groeien tot een gezonde, dichte grasmat.

Snoeitips

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt snoeien. Daarnaast verschilt het van plant tot plant wanneer ze gesnoeid moeten worden. Sommige planten dienen bijvoorbeeld in het voorjaar gesnoeid te worden, terwijl dit bij andere planten pas in de herfst dient te geschieden. Vraag daarom (wanneer u planten koopt voor uw tuin) wat de eigenschappen van de planten zijn, zodat u weet wanneer en hoe u ze dient te verzorgen. de door ons aangedragen professional voorzien u hierin graag van advies.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606