0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Groningen
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Groningen?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Groningen

Bestrating aanleggen in Groningen

Het mooi bestraten van uw tuin is de kers op de taart. Naast prachtige planten, fleurige bloemen en een heldere, natuurlijke vijver is bestrating ook een belangrijk deel van uw tuin. Een mooi betegeld terras, een tuinpad van de ene naar de andere kant van uw tuin of een oprijlaan, laat het leggen van stenen maar over aan de vakkundige hoveniers van de door ons aangedragen professional.

Mooie bestrating maakt uw tuin af!

Wilt u een terras in een hoek in uw tuin? Of wilt u plantenborders laten aanleggen? de door ons aangedragen professional kan dit allemaal voor u regelen. U kunt kiezen uit een heel groot assortiment aan tegels, sierstenen en klinkers. Wij hebben voor u de juiste steen, passend bij de sfeer van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde betonklinkers of aan oude gebakken straatstenen.

Ook voor een opknapbeurt met u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Zijn uw tegels verzakt en groeit er veel mos overheen? U kunt onze hoveniers ook inschakelen voor herbestrating, reparaties en voor het reinigen van uw tuin en tegels. Maak hier direct gebruik van!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606