Bestrating aanleggen in Groningen

Het mooi bestraten van uw tuin is de kers op de taart. Naast prachtige planten, fleurige bloemen en een heldere, natuurlijke vijver is bestrating ook een belangrijk deel van uw tuin. Een mooi betegeld terras, een tuinpad van de ene naar de andere kant van uw tuin of een oprijlaan, laat het leggen van stenen maar over aan de vakkundige hoveniers van Hoveniersbedrijf Groningen.

Mooie bestrating maakt uw tuin af!

Wilt u een terras in een hoek in uw tuin? Of wilt u plantenborders laten aanleggen? Uw hovenier in Groningen kan dit allemaal voor u regelen. U kunt kiezen uit een heel groot assortiment aan tegels, sierstenen en klinkers. Wij hebben voor u de juiste steen, passend bij de sfeer van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde betonklinkers of aan oude gebakken straatstenen. Hoveniersbedrijf Groningen heeft voor elk wat wils.

Ook voor een opknapbeurt met u bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Zijn uw tegels verzakt en groeit er veel mos overheen? U kunt onze hoveniers ook inschakelen voor herbestrating, reparaties en voor het reinigen van uw tuin en tegels. Maak hier direct gebruik van!